Werkkleding

Mogelijk is het je al opgevallen, maar de afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om al onze medewerkers kosteloos te voorzien van werkkleding (t-shirts en truien). Dit hebben we gedaan om te zorgen voor een nette en uniforme uitstraling van onze medewerkers. Het dragen van werkkleding heeft niet alleen als voordeel dat onze medewerkers hun eigen kleding beschermen, maar het zorgt ook voor eenheid op de werkvloer. Dit is vooral belangrijk wanneer bijvoorbeeld een belangrijke opdrachtgever langskomt. 🙂

Inmiddels hebben we iedereen die langer dan 2 weken bij ons werkt voorzien van een set werkkleding en gevraagd om deze te dragen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden in het magazijn, op productielocaties of op andere plekken waar het dragen van werkkleding wenselijk is.

Mocht het je opvallen dat medewerkers van ons geen werkkleding dragen terwijl dit wel wenselijk is, bespreek dit dan met de betreffende medewerker. Hij/zij/het heeft namelijk wel een set van ons ontvangen. Mocht hij/zij/het om wat voor reden dan ook geen set hebben ontvangen, vraag hem/haar/hen dan om contact met ons op te nemen.

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!