Wat zegt Nojzdar over Staffice

Functie: Voorraadbeheerder

Toen ik in Nederland aankwam wilde ik zo snel mogelijk aan de slag. Ik vond een vacature van Staffice online en besloot te solliciteren. Binnen korte tijd werd ik uitgenodigd voor een gesprek en ik kon gelijk aan de slag. Staffice is zeer vriendelijk, eerlijk en boven alles staan ze echt voor je klaar. Je verhaal wordt gehoord en ze gaan oplossingsgericht aan de slag voor hun werknemers.
Ik ben Staffice dankbaar voor de kans die zij mij hebben gegeven. Nu werk ik met vriendelijke, leuke collega’s waar een familiaire sfeer heerst. Iedereen is gelijkwaardig en krijgt de kans te werken voor een betere toekomst.

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!