werknemers

werken-parttime

vacatures

Op zoek naar werk? Of heb je op dit moment werk, maar wil je je horizon verbreden? Wij helpen je graag met het vinden van jouw droombaan!
Onderaan deze pagina zie je openstaande vacatures. Zit er op het eerste oog niets voor je bij? Geen zorgen. Meld je vrijblijvend aan om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe vacatures, zodat je de baan van je dromen niet kunt missen.

jij kiest

Of je nu een fulltime- of parttimebaan zoekt; bij Staffice ben je aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat je werk vindt dat écht bij jou past en houden zoveel mogelijk rekening met je wensen. Zo stellen we alleen werklocaties voor die overeenkomen met jouw woonplaats of aangegeven voorkeur. Denk aan Amsterdam, Zaandam, Almere, Haarlem, Leiden, Den Haag, Hilversum, en meer.

leuk-werk-amsterdam
coordineren_staffice

eenvoudig

We houden het graag eenvoudig. Met ons digitale systeem meld je jezelf in een handomdraai aan voor werk of klussen bij jou in de buurt. Via de app of website kun je onder andere roosters, beschikbare diensten en jouw urenregistratie inzien. Ook het ruilen van diensten met een collega is zo gedaan. Vrije dagen aanvragen of met collega’s communiceren? Net zo eenvoudig! Je wordt dus onderdeel van ons team, en samen staan we sterker.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.