Wat zegt Sergio over Staffice

Functie: Productiemedewerker

“Ik heb mijn warme Caribische eiland verruild voor Nederland in de hoop op een betere toekomst. Zodra ik in Nederland arriveerde, ging ik op zoek naar werk. Een vriend van me, die al bij Staffice werkte, vertelde me dat ze op zoek waren naar nieuwe medewerkers. Ik heb meteen contact opgenomen en werd de volgende dag uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Binnen de kortste keren was ik aan de slag bij Staffice! Het sollicitatiegesprek verliep soepel en de medewerkers op kantoor waren zeer behulpzaam.

Ik werk nu al meer dan een jaar bij mijn huidige werkgever, en ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk behulpzaam en er heerst een geweldige sfeer op de werkvloer. Af en toe hebben we ook teamuitjes en die zijn altijd erg gezellig.

Het was niet eenvoudig om mijn familie achter te laten, maar gelukkig verbindt technologie ons nog steeds. In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen in het bos of ben ik actief bezig met fietstochten door de duinen. Bovendien ben ik dol op koken en bereid ik regelmatig gerechten uit mijn thuisland.”

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!