Waarom je in- en uitklokt met de app

Bij Staffice vinden we het belangrijk dat je correct betaald krijgt. Om dit te bereiken, gebruiken we een app waar je in- en uitklokt wanneer je begint en eindigt met werken. Elke week sturen we je geklokte urenlijsten naar de manager ter controle en goedkeuring. Daarom is het van groot belang dat je accuraat in- en uitklokt.

Hoe onze procedure werkt:

Op maandag controleren we je urenlijsten, voegen eventuele pauzes toe en doen waar nodig aanpassingen. Daarna sturen we je urenlijsten ter bevestiging naar de locatie waar je werkt. Je kunt vervolgens in je app zien dat je urenlijsten zijn goedgekeurd.

We geven zowel jou als de klant de mogelijkheid om feedback te geven op je uren tot dinsdag 17:00 uur. Als we geen feedback ontvangen, gaan we ervan uit dat de uren kloppen. Bij eventuele afwijkingen zullen we dit onderzoeken en indien nodig corrigeren, waarbij we beide partijen op de hoogte stellen.

Vergeet niet

Als je niet in- of uitklokt en er is een verschil, dan gelden de werktijden die door het bedrijf waar je werkte zijn geregistreerd als correct. Daarom is het altijd essentieel om in te klokken.

Waarom we dit doen:

We hanteren deze werkwijze om een soepel verloop van de urencontrole te garanderen. Het is dus belangrijk dat je accuraat in- en uitklokt. Door deze strakke procedure te volgen, zorgen we ervoor dat je salaris wekelijks correct is, wel zo prettig voor iedereen.

Let op

Mocht blijken dat je bewust te vroeg of te laat in- of uitklokt zonder te werken om jezelf te bevoordelen, realiseer je dan dat je op dat moment fraude pleegt. Bij Staffice vinden we dit onacceptabel en zullen direct actie ondernemen.

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!