Vertrouwenspersoon

Bij Staffice begrijpen we hoe belangrijk het is om je veilig en gerespecteerd te voelen op de werkvloer, zowel voor onze eigen medewerkers als voor collega’s die bij andere organisaties werken. Daarom hebben we een toegewijde vertrouwenspersoon die er speciaal is om naar jou te luisteren en je te ondersteunen.

Of je nu te maken hebt met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie, onze vertrouwenspersoon staat voor je klaar. Je kunt vrijuit praten over wat er aan de hand is, zonder bang te zijn voor oordelen of consequenties. Alles wat je deelt met onze vertrouwenspersoon blijft strikt vertrouwelijk.

Onze vertrouwenspersoon helpt je om de situatie te begrijpen en samen te kijken naar mogelijke stappen die je kunt nemen. Of je nu advies nodig hebt, informatie over je rechten wilt of gewoon iemand nodig hebt om naar je te luisteren, onze vertrouwenspersoon is er om je te ondersteunen.

Bij Staffice streven we naar een werkomgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en veilig voelt. We geloven dat een vertrouwenspersoon een essentiële rol speelt in het bevorderen van een positieve en gezonde werkcultuur. Werk je dus voor een andere organisatie en heb je tijdens je werkzaamheden last gehad of je gediscrimineerd gevoeld door een van onze medewerkers, dan kun je ook contact met ons opnemen.

Wil je graag iets in vertrouwen bespreken? Neem dan contact op met ons vertrouwenspersoon Linda op: linda@staffice.nl of 06-15910814.

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!