Inklokken, hoe werkt dat?

Als je aan het werk gaat bij Staffice, kun je eenvoudig inklokken met onze handige app, waardoor papieren werkbriefjes tot het verleden behoren. Wanneer je bij ons aan het werk bent, ben je verplicht om in en uit te klokken met de app. Doe dit nauwkeurig om ervoor te zorgen dat de urenregistratie correct is en je salaris in één keer klopt. Wel zo handig!

Stap 1: Installatie:

Je ontvangt een e-mail met een link om je account te activeren. Na het activeren van je account kun je de app downloaden via de App Store of Google Play. Download de app en log vervolgens in.

Stap 2: Je bent op het werk

Wanneer je op je werklocatie bent en klaar bent om te beginnen, kun je inklokken door op de [CLOCK IN]-knop te drukken op het dashboard.

Als je op de [CLOCK IN]-knop hebt gedrukt en niet ingepland staat, dien je aan te geven dat je voor een niet-geplande dienst wilt klokken door op de [CLOCK INTO UNSCHEDULED SHIFT]-knop te drukken.

Selecteer vervolgens de locatie en geef indien nodig aan welke werkzaamheden je gaat uitvoeren.

Druk daarna op [CLOCK IN].

Bij de eerste keer wordt gevraagd om je locatie te bepalen. Dit is belangrijk omdat je alleen kunt klokken als je op de juiste locatie bent; hiervoor moet je locatie worden bepaald via GPS. We adviseren om dit toe te staan bij het gebruik van de app.

En voilà! Je bent ingeklokt.

Uitklokken

Je werkdag is voorbij en je bent klaar met werken. Open de app, ga naar het dashboard en klik vervolgens op [CLOCK OUT]. Bevestig dat je wilt uitklokken.

Dat is het! Je hebt netjes ingeklokt en uitgeklokt. De uren controleren we binnen 2 werkdagen. Hiervoor ontvang je ook een melding en kun je deze controleren in het menu MORE -> TIMESHEETS. Wel zo transparant. Mocht je desondanks vragen hebben, laat het ons weten of stuur een e-mail naar planning@staffice.nl.

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!