Wat zegt Carla over Staffice

Functie: Orderpicker

Mijn eerste ontmoeting met Staffice heb ik als prettig ervaren. Ik vond het fijn dat ik de mogelijkheid heb gekregen om via videobellen mijn sollicitatiegesprek te voeren.

Na mijn eerste kennismakingsgesprek vond ik het spannend om naar Nederland te verhuizen, voor werk en een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Drie maanden later is mijn zus mij gevolgd en nu werkt zij ook bij Staffice. Ik heb mijn familie en vrienden achter moeten laten. Dit is niet altijd makkelijk geweest maar daarentegen heb ik in korte tijd nieuwe vrienden. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gemaakt.Staffice staat klaar voor de medewerkers en zij doen er alles aan om je te helpen.

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!