Richendell

Wat zegt Richendell over Staffice

Functie: Magazijnmedewerker

Ik heb mijn Caribisch eiland verruild voor Nederland. Het land met de vele mogelijkheden, waar je dromen werkelijkheid kunnen worden. Vastbesloten dat ik er klaar voor was, was het tijd om het roer om te gooien in mijn leven en wilde ik zo snel mogelijk een baan vinden.

Ik had gesolliciteerd via de website en werd direct gecontacteerd door Staffice. Ik ben blij met Staffice. Zij zijn transparant en helder in de communicatie. Het is ook heel prettig dat zij regelmatig langskomen op locatie om te kijken hoe het met de medewerkers gaat. Er is regelmatig persoonlijk contact en je kunt met alle vragen bij hen terecht. Momenteel werk ik met leuke collega’s zij zijn allemaal behulpzaam en ik kan altijd bij ze terecht. Er heerst een informele werksfeer. Iedereen is in voor een dolletje op z´n tijd. Hierdoor heerst er een fijne sfeer. De leidinggevenden motiveren iedereen door het goede voorbeeld te geven. Zij werken zelf ook hard zodat iedereen een tandje bij schakelt.

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!