Wat zegt Christos over Staffice

Functie: Loodsmedewerker

Toen ik net in Nederland aankwam, was ik dringend op zoek naar een baan. Gelukkig was een bekende van mij heel enthousiast over het uitzendbureau waar hij voor werkzaam is, namelijk Staffice. Hij heeft mij kennis laten maken met Staffice. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en binnen korte tijd had ik een baan. Ik vind het fijn dat er persoonlijke aandacht is voor iedere werknemer. Er wordt echt naar mij geluisterd en ze komen altijd hun afspraken na. Dit geldt voor mij, maar ook mijn (directe) collega’s. Met mijn gedrevenheid en bereidheid altijd en overal te willen werken, hoop ik een betere toekomst te kunnen verzorgen voor mijn gezin. Ik hoop me bij Staffice verder te kunnen ontwikkelen en verdere stappen te maken in de toekomst.
Hoewel ik het in Nederland geweldig naar mijn zin heb, mis ik het weer in Griekenland en natuurlijk mijn club Olympiakos. Verder houd ik heel erg van Griekse en Rock muziek. Verder ben ik gek op barbecueën en is Moussaka mijn favoriete gerecht. Ik houd ook heel erg van de Griekse historie, met name de Spartaanse.

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!