Werving & Selectie

match

We gaan actief op zoek naar de beste matches. Alle kandidaten worden gescreend op basis van hun cv en een uitgebreid telefonisch gesprek. Ook voor grote groepen kun je bij ons terecht. We organiseren recruitmentdagen op locatie of bij ons. Hier houden we een groepsassessment en indien gewenst kun je meteen kennismaken met de kandidaten. Schakel ons in voor parttime-, fulltime-, tijdelijke of vaste banen en voor zowel starters als gespecialiseerde kandidaten.

focus

een goede samenwerking begint bij een goede afstemming van elkaars verwachtingen. we zoeken de juiste kandidaat voor een specifieke openstaande vacature en-/of leveren flexibele medewerkers die snel kunnen worden ingeschakeld en het werk goed kunnen uitvoeren. we werken graag aan een duurzame relatie en komen onze afspraken dan ook altijd na.

accuraat

De keuze of wij de hele werving en selectie voor je regelen (werving en plaatsing) of slechts een deel daarvan (werving en voorstel van 2 à 3 geschikte kandidaten) ligt bij jou. Daarnaast geven we een helder beeld van wat je van ons kunt verwachten. We bespreken jouw wensen en gaan door totdat de geschikte kandidaat is gevonden.

meer weten?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!