over staffice

we denken graag met je mee

Staffice is ontstaan vanuit de constatering dat veel werkgevers niet de juiste kandidaten kunnen vinden voor specifieke vacatures. Daarnaast is er veel vraag naar flexwerkers die snel ingeschakeld kunnen worden en het werk goed kunnen uitvoeren.
Werkgevers worden al gauw belast met veel extra administratieve taken, zoals urenregistratie en selectieprocedures. Als snelle en accurate partner willen wij op dit gebied het verschil maken, zodat werkgevers zich kunnen blijven focussen op wat zij het liefste doen.

We zeggen niet voor niets: Staffice, net ff meer…

samen_naar _oplossing
vitor_staffice_amsterdam_randstad

wie zit er achter Staffice?

Ik ben Vitor en heb 18 jaar ervaring in horeca en logistiek. Mijn kracht zit hem in logisch en oplossingsgericht denken en daarnaast ga ik graag een nieuwe uitdaging aan. In taal ben ik wat minder vaardig: ondanks dat ik inmiddels 12 jaar in Nederland woon, blijft mijn Portugese achtergrond me achtervolgen. Ik laat het schrijven van teksten dan ook graag over aan iemand die dat wel leuk vindt.

Ik heb Staffice opgericht vanuit de wens om opdrachtgevers te ontzorgen, zodat zij hun focus op hun product of dienst kunt houden. We zeggen niet voor niets: Staffice, net ff meer…

onze speerpunten

snel

De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. Aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. Daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen.

toegewijd

Onze nieuwsgierigheid maakt dat we graag onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw bedrijf en op welk gebied we jou het beste kunnen ondersteunen. We zetten graag die extra stap, zodat jij 100% tevreden bent en we van  een duurzame samenwerking kunnen genieten.

accuraat

We zorgen altijd voor heldere communicatie en accurate informatie. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komt niemand voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

flexibel

We verzorgen met plezier flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres.

focus

In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. We kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.

ijzersterk

voor als je ff extra kracht nodig hebt…

Een betrouwbare partner inschakelen die het personeel verzorgt, scheelt dagelijks een hoop stress en tijd. Samen staan we ijzersterk!

coördineren

We stemmen aanvragen af met kandidaten en zorgen voor een optimale procescoördinatie, zodat je zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met randzaken.

eenvoudig

Er is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Improviseren en oplossingsgericht denken zitten in ons bloed. Met onze unieke ‘net ff meer’-service, houden we de uitdagingen van het ondernemerschap leuk en eenvoudig.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.