werkgevers
vind medewerkers
werkgevers
Staffice   >   werkgevers
baan_staffice_amsterdam_vacatures

toegewijd

Een goede samenwerking begint bij een goede afstemming van elkaars verwachtingen. We zoeken de juiste kandidaat voor een specifieke openstaande vacature en-/of leveren flexibele medewerkers die snel kunnen worden ingeschakeld en het werk goed kunnen uitvoeren. We werken graag aan een duurzame relatie en komen onze afspraken dan ook altijd na.
baan_staffice_amsterdam_vacatures
logistiek_medewerker_staffice
focus
We merken dat werkgevers worden belast met extra administratieve werkzaamheden zodra extra personeel wordt ingehuurd. Urenregistratie en controle, selectieprocedures, telefoontjes… Hier kunnen wij het verschil maken. Met onze hulp kun je zonder gedoe extra personeel inhuren én de focus houden op jouw product of dienstverlening.
net ff meer…
Naast de basisdienstverlening bieden wij aanvullende services. Denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van PBM, begeleiding op de werkvloer, spoeddienst enzovoorts. Wij ontzorgen jullie teamleiders graag. Want hoe fijn is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? Aanvulling met inhouse-service is ook mogelijk.
agreement-2548142_1920
meer weten?
Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.
onze speerpunten
snel
De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. Aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. Daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen.
toegewijd
Onze nieuwsgierigheid maakt dat we graag onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw bedrijf en op welk gebied we jou het beste kunnen ondersteunen. We zetten graag die extra stap, zodat jij 100% tevreden bent en we van  een duurzame samenwerking kunnen genieten.
accuraat
We zorgen altijd voor heldere communicatie en accurate informatie. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komt niemand voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!
flexibel
We verzorgen met plezier flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres.
focus
In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. We kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.
ijzersterk
voor als je ff extra kracht nodig hebt… Een betrouwbare partner inschakelen die het personeel verzorgt, scheelt dagelijks een hoop stress en tijd. Samen staan we ijzersterk!
coördineren
We stemmen aanvragen af met kandidaten en zorgen voor een optimale procescoördinatie, zodat je zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met randzaken.
eenvoudig
Er is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Improviseren en oplossingsgericht denken zitten in ons bloed. Met onze unieke ‘net ff meer’-service, houden we de uitdagingen van het ondernemerschap leuk en eenvoudig.
blijf op de hoogte!
wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.
blijf op de hoogte!
wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.