Werkgevers

toegewijd

Een goede samenwerking begint bij een goede afstemming van elkaars verwachtingen. We zoeken de juiste kandidaat voor een specifieke openstaande vacature en-/of leveren flexibele medewerkers die snel kunnen worden ingeschakeld en het werk goed kunnen uitvoeren. We werken graag aan een duurzame relatie en komen onze afspraken dan ook altijd na.

doeners Staffice
WERKEND_STAFFICE

focus

We merken dat werkgevers worden belast met extra administratieve werkzaamheden zodra extra personeel wordt ingehuurd. Urenregistratie en controle, selectieprocedures, telefoontjes… Hier kunnen wij het verschil maken. Met onze hulp kun je zonder gedoe extra personeel inhuren én de focus houden op jouw product of dienstverlening.

net ff meer...

Naast de basisdienstverlening bieden wij aanvullende services. Denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van PBM, begeleiding op de werkvloer, spoeddienst enzovoorts. Wij ontzorgen jullie teamleiders graag. Want hoe fijn is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? Aanvulling met inhouse-service is ook mogelijk.

samenwerking

onze werkwijze

textfile
aanvraag

Laat ons weten waar, wanneer en voor welke werkzaamheden jij op zoek bent naar personeel. Binnen 24 uur nemen onze collega’s contact met je op om alle mogelijkheden omtrent jouw aanvraag te bespreken.

compose
voorstel

Op basis van de aanvraag informeren wij je over de bijpassende tarieven en kijken we samen naar het gewenste personeel.

Op deze manier zorgen wij voor een perfecte afstemming van het personeel op de uitvraag en houden we rekening met jouw budget.

retweet
samenwerking

Nadat wij akkoord hebben ontvangen op ons voorstel, maken wij jouw aanvraag administratief in orde middels een samenwerkingsovereenkomst en een bevestiging van de diensten.

Na deze bevestiging is jouw aanvraag definitief en kan onze samenwerking beginnen.

forward
uitvoering

De ingeroosterde medewerkers zullen op de afgesproken tijd en locatie aanwezig zijn voor een tijdige aanvang van de uitvraag. Zij zullen beschikken over alle benodigde vaardigheden, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

reload
evaluatie

Na afloop van jouw (eerste) uitvraag of na de eerste werkweek blikken wij gezamenlijk terug. Hierbij worden eventuele verbeterpunten doorgenomen en bespreken we hoe we de samenwerking verder kunnen voortzetten. Waar nodig zullen wij aanpassingen doorvoeren om een duurzame samenwerking te kunnen garanderen.

personeel inhuren?

op korte termijn extra personeel huren, wilt u tijdelijke pieken opvangen of heeft u toch extra personeel nodig voor een langlopend project? Vraag via onderstaande button direct personeel aan! wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

onze speerpunten

snel

De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. Aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. Daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen.

toegewijd

Onze nieuwsgierigheid maakt dat we graag onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw bedrijf en op welk gebied we jou het beste kunnen ondersteunen. We zetten graag die extra stap, zodat jij 100% tevreden bent en we van  een duurzame samenwerking kunnen genieten.

accuraat

We zorgen altijd voor heldere communicatie en accurate informatie. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komt niemand voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

flexibel

We verzorgen met plezier flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres.

focus

In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. We kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.

ijzersterk

voor als je ff extra kracht nodig hebt…

Een betrouwbare partner inschakelen die het personeel verzorgt, scheelt dagelijks een hoop stress en tijd. Samen staan we ijzersterk!

coördineren

We stemmen aanvragen af met kandidaten en zorgen voor een optimale procescoördinatie, zodat je zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met randzaken.

eenvoudig

Er is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Improviseren en oplossingsgericht denken zitten in ons bloed. Met onze unieke ‘net ff meer’-service, houden we de uitdagingen van het ondernemerschap leuk en eenvoudig.

horeca

Op zoek naar personeel in de horeca? Om tijdelijke pieken op te vangen of juist voor een langlopend project? Onze horecamedewerkers staan voor je klaar! We leveren personeel voor o.a. congrescentra, restaurants, verhuurders, hotels en cateraars. Jouw project, onze zorgen.

vaste bannen horeca
op en afbouw medewerkers

evenementen

Heb je personeel nodig voor kleine of grote evenementen? Om tijdelijke pieken op te vangen of juist voor een langlopend project? Wij helpen je graag. Voor o.a. logistiek, productie, op- en afbouw, schoonmaak, catering en werkzaamheden backstage ben je bij ons aan het juiste adres!

logistiek

Heb je een extra order binnengehaald en heb je tijdelijk extra handen nodig? Of zoek je juist iemand voor op langere termijn in je magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij leveren uitzendkrachten of vast personeel in de logistiek. Denk aan reachtruckchauffeurs, heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, orderpickers, logistiekmedewerkers, expeditiemedewerkers en meer!

logistiek medewerker
doeners Staffice

foodindustrie

Groeit jouw bedrijf en heb je extra medewerkers nodig? Wij kunnen je snel voorzien van o.a. schoonmakers, productie-, keuken- en expeditiemedewerkers die bovendien gewend zijn om in koude productieruimtes te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!