transparant

Een goede samenwerking begint bij een goede afstemming van elkaars verwachtingen. We zoeken de juiste kandidaat voor een specifieke openstaande vacature en-/of leveren flexibele medewerkers die snel kunnen worden ingeschakeld en het werk goed kunnen uitvoeren. We werken graag aan een duurzame relatie en komen onze afspraken dan ook altijd na.

doeners

We merken dat werkgevers worden belast met extra administratieve werkzaamheden zodra extra personeel wordt ingehuurd. Urenregistratie en controle, selectieprocedures, telefoontjes… Hier kunnen wij het verschil maken. Met onze hulp kun je zonder gedoe extra personeel inhuren én de focus houden op jouw product of dienstverlening.

zorgvuldig

In onze standaard dienstverlening kun je rekenen op de volgende services. Denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), begeleiding op de werkvloer, spoeddienst en nog veel meer. Wij nemen graag de zorg uit handen van jullie teamleiders. Want hoe prettig is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? Daarnaast is het mogelijk om de dienstverlening aan te vullen met inhouse-service.

personeel nodig?

op korte termijn extra personeel huren, wilt u tijdelijke pieken opvangen of heeft u toch extra personeel nodig voor een langlopend project? Vraag via onderstaande button direct personeel aan! wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Ons team

Fresilla Kadir-Mas’an

Sales samurai

Geboren en getogen in Hoofddorp, ken ik deze bruisende regio als mijn broekzak, vooral met Schiphol om de hoek. Als intercedent focus ik me op marketing en sales, waarbij ik nieuwe opdrachtgevers binnenhaal en Staffice op de kaart zet. Het beste deel van mijn baan? Geen dag is hetzelfde, altijd een spannende uitdaging!

Buiten het werk ben ik dol op quality time met familie en vrienden. En als sportliefhebber neem ik graag de padel ter hand of geniet ik van een ontspannen wandeling in de natuur.

Edmond Petrosjan

Stagiair

Ik ben opgegroeid in een multiculturele omgeving en heb altijd een sterke interesse gehad in menselijke interactie en diversiteit. Dit heeft me geleid naar een boeiende carrière in de uitzendbranche. Ik ben gepassioneerd door het begrijpen van verschillende achtergronden en culturen, en ik geloof sterk in de kracht van diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt. Mijn werk stelt me in staat om mensen te helpen geschikte banen te vinden en werkgevers te ondersteunen. Buiten mijn werk geniet ik van kostbare momenten met vrienden en familie, en ik houd mijn lichaam gezond door regelmatig te sporten, wat ook een welkome afleiding is van de dagelijkse routine.

Daniel van Oijen

Sales shark

Als mede-eigenaar van Staffice vind ik het belangrijk om ons netwerk van klanten en partners te onderhouden en uit te breiden. Door te investeren in goede relaties en het bieden van waardevolle oplossingen willen wij niet alleen onze klanten tevreden stellen, maar ook samen met hen groeien.

Naast mijn werk bij Staffice vind ik het belangrijk om balans te vinden en mezelf ook fysiek in te spannen dit doe ik door middel van crossfit. Daarnaast hecht veel waarde aan vriendschap en sociale interactie. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, waarbij we samen leuke activiteiten ondernemen.

Amanda Boonstoppel

Inhouse guru

Als intercedent voel ik me helemaal in mijn element. De uitzendbranche is mijn passie en ik ben blij dat ik hier mijn werk van kan maken.

Ik werd bij Staffice met open armen ontvangen en dat gaf me meteen een goed gevoel. Ik ben enthousiast, georganiseerd, sociaal en stressbestendig. Geen uitdaging is mij te veel!

Naast mijn werk breng ik het liefst mijn tijd door met mijn gezin en familie. Ik hecht veel waarde aan die kostbare momenten samen. Kortom, ik ben een echte familiemens.

Vitor Neto

Tech magician

Als mede-eigenaar van Staffice ben ik geïnspireerd door de mensgerichte focus die ons bedrijf uitdraagt. Automatisering speelt een belangrijke rol in het efficiënter maken van ons werk, maar ik hecht ook veel waarde aan persoonlijke aandacht.

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en breng ik graag tijd door met vrienden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en uitdagingen, want voor mij moet geen dag hetzelfde zijn 😉

Linda Huisman

Talent whisperer

Ik heb al een aantal jaren ervaring in de uitzendbranche en ik ben echt gepassioneerd over mijn werk. Sinds 2021 werk ik bij Staffice. Niets maakt me blijer dan in gesprek gaan met mensen en ervoor zorgen dat ze aan de slag kunnen bij geweldige werkgevers.

Maar laten we het ook even hebben over mijn leven buiten het werk. In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter. Ik ben vaak te vinden op gezellige terrasjes, waar ik geniet van lekker eten en goed gezelschap. En als er een tof feestje is, kun je erop rekenen dat ik van de partij ben!

Jean-Piérre Bosscha

Target terminator

Als echte target terminator in hart en nieren heb ik al een aantal jaar ervaring binnen de sales.
Binnen Staffice heb ik de vrijheid gekregen om zelfstandig te opereren en de markt op mijn eigen manier te benaderen. Wat ik enorm prettig vind is dat er binnen Staffice altijd ruimte is voor een geintje, maar ook dat er met al het personeel keihard wordt gewerkt om Staffice naar een nog hoger niveau te tillen.

In mijn vrije tijd vind ik het als echte Zuid-Afrikaan enorm leuk om nieuwe gerechten klaar te maken op de barbecue. Ook breng ik enorm graag de rest van mijn tijd door met mijn vrienden en uiteraard mijn vriendin en hondje Frenkie.

onze werkwijze

textfile
aanvraag

Laat ons weten waar, wanneer en voor welke werkzaamheden jij op zoek bent naar personeel. Binnen 24 uur nemen onze collega’s contact met je op om alle mogelijkheden omtrent jouw aanvraag te bespreken.

compose
voorstel

Op basis van de aanvraag informeren wij je over de bijpassende tarieven en kijken we samen naar het gewenste personeel.

Op deze manier zorgen wij voor een perfecte afstemming van het personeel op de uitvraag en houden we rekening met jouw budget.

retweet
samenwerking

Nadat wij akkoord hebben ontvangen op ons voorstel, maken wij jouw aanvraag administratief in orde middels een samenwerkingsovereenkomst en een bevestiging van de diensten.

Na deze bevestiging is jouw aanvraag definitief en kan onze samenwerking beginnen.

forward
uitvoering

De ingeroosterde medewerkers zullen op de afgesproken tijd en locatie aanwezig zijn voor een tijdige aanvang van de uitvraag. Zij zullen beschikken over alle benodigde vaardigheden, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

reload
evaluatie

Na afloop van jouw (eerste) uitvraag of na de eerste werkweek blikken wij gezamenlijk terug. Hierbij worden eventuele verbeterpunten doorgenomen en bespreken we hoe we de samenwerking verder kunnen voortzetten. Waar nodig zullen wij aanpassingen doorvoeren om een duurzame samenwerking te kunnen garanderen.

Onze kernwaarden

Mensen voorop

Iedereen is gelijk, punt.

Wij vinden dat menselijke interactie de basis is voor een goede samenwerking en het behalen van succes. Bij staffice nemen we de tijd om de persoon achter de vraag te leren kennen, alleen zo kunnen wij bouwen aan een langdurige samenwerking. We zeggen dus altijd “people first”.

Transparant

Geen dubbele bodems, geen addertjes onder het gras.

Bij Staffice zijn we als een glazen huis. We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Doeners

Niet lullen maar poetsen

Stilzitten doen wij niet. We houden ervan om actie te ondernemen en problemen op te lossen. Geen lange vergaderingen of eindeloze rapporten, maar snel schakelen en oplossingen bieden die jou verder helpen.

Zorgvuldig

Kloppend is de basis.

Wij staan voor kwaliteit zonder compromissen en werken met oog voor detail, want alleen dan kunnen we écht trots zijn op ons werk.

Afspraak=afspraak

Geen flauwekul of onzin.

We komen niet aan met smoesjes. Als we een deadline of afspraak maken, dan houden we ons eraan. Dat is hoe we zaken doen. Wel zo eerlijk.

horeca

Op zoek naar personeel in de horeca? Om tijdelijke pieken op te vangen of juist voor een langlopend project? Onze horecamedewerkers staan voor je klaar! We leveren personeel voor o.a. congrescentra, restaurants, verhuurders, hotels en cateraars. Jouw project, onze zorgen.

evenementen

Heb je personeel nodig voor kleine of grote evenementen? Om tijdelijke pieken op te vangen of juist voor een langlopend project? Wij helpen je graag. Voor o.a. logistiek, productie, op- en afbouw, schoonmaak, catering en werkzaamheden backstage ben je bij ons aan het juiste adres!

logistiek

Heb je een extra order binnengehaald en heb je tijdelijk extra handen nodig? Of zoek je juist iemand voor op langere termijn in je magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij leveren uitzendkrachten of vast personeel in de logistiek. Denk aan reachtruckchauffeurs, heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, orderpickers, logistiekmedewerkers, expeditiemedewerkers en meer!

foodindustrie

Groeit jouw bedrijf en heb je extra medewerkers nodig? Wij kunnen je snel voorzien van o.a. schoonmakers, productie-, keuken- en expeditiemedewerkers die bovendien gewend zijn om in koude productieruimtes te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

downloads

rubberstamp
usergroup
bankcheck
notepad
calendar
medicalcross
envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!