samenwerking

één aanspreekpunt

Met een inhouse oplossing is er voor iedereen een vast aanspreekpunt op locatie. In afstemming met de inlener zorgen we naast de werving en selectie van uitzendkrachten ook voor andere zaken. Zoals de introductie, opvang op de eerste werkdag, inplannen, begeleiding, beoordeling, administratie en verloning. Met inhouse haal je een operationeel sterke partner in huis die ook strategisch meedenkt. We maken deel uit van de werkvloer, weten wat er speelt en kennen jouw bedrijfscultuur.

coördineren

Met onze hulp worden processen naadloos op elkaar afgestemd. We denken graag mee met het opschalen bij piekmomenten, maar ook bij het afschalen wanneer het toch iets minder druk blijkt te zijn. We maken een forecast waardoor we proactief kunnen handelen bij het plannen van personeel. Leidinggevenden kunnen zo hun aandacht houden bij het leiden van hun team.

coördineren en ondersteunen
vitor_staffice_amsterdam_randstad

net ff meer...

naast de basisdienstverlening bieden wij aanvullende services. denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van pbm, begeleiding op de werkvloer, spoeddienst enzovoorts. wij ontzorgen jullie teamleiders graag. want hoe fijn is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? aanvulling met inhouse-service is ook mogelijk.

meer weten?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!