vakantie aanvragen

Plan je vakantie stressvrij met deze eenvoudige stappen:

Tijd om te dromen! Als je verlangt naar wat ontspanning en avontuur, laten we dat dan regelen. Laat ons weten wanneer je die welverdiende vakantie wilt nemen.

Stap 1: Je dient je vakantie aan te vragen via SLING. Wil je weten hoe, druk dan hier. Om ervoor te zorgen dat jouw taken goed worden overgenomen, is het fijn als we dit minstens een maand van tevoren weten. Op die manier kunnen we met jouw leidinggevende praten om de beste regeling te treffen.

Stap 2: Wij gaan in actie. We gaan in gesprek met jouw leidinggevende om alles te bespreken en ervoor te zorgen dat jouw vakantieplannen soepel verlopen.

Stap 3: Flexibiliteit is key. Soms kan het gebeuren dat door drukte jouw vakantieplannen een beetje moeten worden aangepast. Maak je geen zorgen! We houden je op de hoogte en zorgen dat je snel op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Stap 4: Hoera, groen licht! Zodra alles in kannen en kruiken is, ontvang je een bevestiging via SLING. Dit betekent dat je officieel groen licht hebt om te genieten van jouw welverdiende vakantie. Tijd om te ontspannen en te genieten!

Let op: Wacht altijd met het boeken van je vakantie tot je van ons groen licht hebt gekregen. Stel je voor dat je straks klaar bent om te gaan en dan blijkt je vakantie niet goedgekeurd te zijn. Da’s niet cool.

Belangrijke tip: Als je één dag of twee dagen vrij wilt nemen, laat het ons dan minstens 2 weken van tevoren weten via SLING. Zo kunnen we alles netjes regelen en kun jij met een gerust hart uitzien naar jouw vrije dagen.

Laat die vakantiepret maar beginnen!

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!