Verklaring omtrent gedrag

Bij sommige opdrachtgevers is een VOG ( verklaring omtrent gedrag ) verplicht maar maak je geen zorgen, wij zullen voor jou de VOG aanvragen en slaan deze vervolgens op in onze administratie. Je bent altijd vrij om dit document op te vragen op het moment dat je bij ons weggaat.

Maar wat is nou een VOG?

Een VOG is justitiële check waar ze gaan kijken naar jouw verleden. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende punten waaruit blijkt dat jouw justitiële verleden geen bezwaar is voor het werk dat je wilt uitvoeren. Deze “punten” kun je terugvinden op de achterkant van jouw VOG.

Hoe werkt de aanvraag?

Je kunt de VOG zelfstandig aanvragen middels de link die je krijgt vanuit Justis. Of nog makkelijker Staffice vraagt voor jou de VOG aan. Wij zullen samen met jou het machtigingsformulier invullen en ondertekenen. Wij doen vervolgens de rest. Makkelijk hè.

Indien wij voor jou de VOG hebben aangevraagd verrekenen wij de kosten van de VOG met jouw salaris. Dit is een eenmalig bedrag dat de Nederlandse Overheid vraagt voor de administratieve verwerking en de achtergrond check.

meer artikelen

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Ontmoet ons team

Ervaringen met ons

Deel ook jouw ervaring! Schrijf een beoordeling hier.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!