zekerheid

extra versterking nodig, maar wel flexibel willen blijven? dan kun je ervoor kiezen personeel in te huren op detacheringsbasis. dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn bij een structurele toename van de vraag, of bij een langdurig zieke medewerker. de wetenschap dat de medewerker die je aanneemt niet van het ene op het andere moment zou kunnen stoppen, biedt zekerheid voor beide partijen.

meer weten?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Ons team

Sybe Jacobs

Sales rookie

Tijdens mijn stage bij Staffice is mijn doel om mijn vaardigheden als accountmanager te bevorderen, maar ook om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Mijn wilskracht is groot, mede dankzij de vele uren die ik heb doorgebracht in de sportschool. Daar heb ik geleerd dat je veel tijd en moeite moet investeren om verbetering te zien. Deze levensles neem ik natuurlijk graag mee in andere aspecten van mijn leven.

Naast leren, sporten en werken, ben ik ook graag te vinden op festivals of in de club, waar ik samen met vrienden dans. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig met vrienden of familie te kletsen op een terras.

Daniel van Oijen

Sales shark

Als mede-eigenaar van Staffice vind ik het belangrijk om ons netwerk van klanten en partners te onderhouden en uit te breiden. Door te investeren in goede relaties en het bieden van waardevolle oplossingen willen wij niet alleen onze klanten tevreden stellen, maar ook samen met hen groeien.

Naast mijn werk bij Staffice vind ik het belangrijk om balans te vinden en mezelf ook fysiek in te spannen dit doe ik door middel van crossfit. Daarnaast hecht veel waarde aan vriendschap en sociale interactie. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, waarbij we samen leuke activiteiten ondernemen.

Levi Saarloos

Matchmaking Therapist

Als intercedent kan ik mij gaan focussen om een verbinding te bewerkstelligen tussen kandidaat en klant. Door mijn huidige werkervaring in de sales gecombineerd met mijn ervaring in de logistiek kan ik de juiste matchmaker zijn voor al onze relaties.

Met Staffice ben ik al enige jaren bekend door de samenwerking die zij hadden met mijn vorige werkgever en dit heeft mij doen besluiten om voor dit leuke bedrijf te werken. Het team is altijd druk bezig om veel werk te verzetten zonder het detail van werkgeluk uit het oog te verliezen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd? De sportschool, golfbaan en het voetbalveld staan vaak in mijn agenda. Bewegen is voor mij een sleutel tot succes, maar uiteraard relaxen op een terras of in een restaurant kan je mij ook bellen! Na werktijd wachten er altijd thuis 1 vriendin, 1 dochtertje en 3 katten op mij.

Robin Vennik 

Matchmaker Maestro

Als intercedent bij Staffice ga ik me richten op recruitment en accountmanagement, waarbij
mijn focus ligt op het creëren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wat me bijzonder aanspreekt aan Staffice is de nadruk op de menselijke maat. Hier ben je
geen nummer, maar kijken we echt naar wie jij bent als persoon. Deze persoonlijke
benadering zorgt voor een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld of aan het hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie, vrienden en mijn twee honden.

Linda Huisman

Talent whisperer

Ik heb al een aantal jaren ervaring in de uitzendbranche en ik ben echt gepassioneerd over mijn werk. Sinds 2021 werk ik bij Staffice. Niets maakt me blijer dan in gesprek gaan met mensen en ervoor zorgen dat ze aan de slag kunnen bij geweldige werkgevers.

Maar laten we het ook even hebben over mijn leven buiten het werk. In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter. Ik ben vaak te vinden op gezellige terrasjes, waar ik geniet van lekker eten en goed gezelschap. En als er een tof feestje is, kun je erop rekenen dat ik van de partij ben!

Jean-Piérre Bosscha

Target terminator

Als echte target terminator in hart en nieren heb ik al een aantal jaar ervaring binnen de sales.
Binnen Staffice heb ik de vrijheid gekregen om zelfstandig te opereren en de markt op mijn eigen manier te benaderen. Wat ik enorm prettig vind is dat er binnen Staffice altijd ruimte is voor een geintje, maar ook dat er met al het personeel keihard wordt gewerkt om Staffice naar een nog hoger niveau te tillen.

In mijn vrije tijd vind ik het als echte Zuid-Afrikaan enorm leuk om nieuwe gerechten klaar te maken op de barbecue. Ook breng ik enorm graag de rest van mijn tijd door met mijn vrienden en uiteraard mijn vriendin en hondje Frenkie.

Fresilla Kadir-Mas’an

Sales samurai

Geboren en getogen in Hoofddorp, ken ik deze bruisende regio als mijn broekzak, vooral met Schiphol om de hoek. Als intercedent focus ik me op marketing en sales, waarbij ik nieuwe opdrachtgevers binnenhaal en Staffice op de kaart zet. Het beste deel van mijn baan? Geen dag is hetzelfde, altijd een spannende uitdaging!

Buiten het werk ben ik dol op quality time met familie en vrienden. En als sportliefhebber neem ik graag de padel ter hand of geniet ik van een ontspannen wandeling in de natuur.

Vitor Neto

Tech magician

Als mede-eigenaar van Staffice ben ik geïnspireerd door de mensgerichte focus die ons bedrijf uitdraagt. Automatisering speelt een belangrijke rol in het efficiënter maken van ons werk, maar ik hecht ook veel waarde aan persoonlijke aandacht.

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en breng ik graag tijd door met vrienden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en uitdagingen, want voor mij moet geen dag hetzelfde zijn 😉

Amanda Boonstoppel

Inhouse guru

Als intercedent voel ik me helemaal in mijn element. De uitzendbranche is mijn passie en ik ben blij dat ik hier mijn werk van kan maken.

Ik werd bij Staffice met open armen ontvangen en dat gaf me meteen een goed gevoel. Ik ben enthousiast, georganiseerd, sociaal en stressbestendig. Geen uitdaging is mij te veel!

Naast mijn werk breng ik het liefst mijn tijd door met mijn gezin en familie. Ik hecht veel waarde aan die kostbare momenten samen. Kortom, ik ben een echte familiemens.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!