Sybe Jacobs

Sales rookie bij Staffice

over

Tijdens mijn stage bij Staffice is mijn doel om mijn vaardigheden als accountmanager te bevorderen, maar ook om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Mijn wilskracht is groot, mede dankzij de vele uren die ik heb doorgebracht in de sportschool. Daar heb ik geleerd dat je veel tijd en moeite moet investeren om verbetering te zien. Deze levensles neem ik natuurlijk graag mee in andere aspecten van mijn leven.

Naast leren, sporten en werken, ben ik ook graag te vinden op festivals of in de club, waar ik samen met vrienden dans. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig met vrienden of familie te kletsen op een terras.

contact

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning in de flexibele schil van jouw organisatie of hulp nodig hebt bij het vervullen van de openstaande posities, het team van Staffice staat altijd voor je klaar.

Indien je graag meer informatie wenst, laat het mij dan weten. Ik kom graag even langs voor een eerste gesprek, waarbij ik je uitgebreider kan informeren over onze diensten, onder het genot van een kop koffie.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!