Payroll

coördineren en ondersteunen

zorgeloos

Ondernemen is leuk! Jij bent met jouw fantastische product of dienst bezig en hebt tevreden klanten. Het bedrijf groeit en je hebt extra hulp nodig, maar je wilt de leuke kant van het ondernemen niet uit het oog verliezen. Werknemers in dienst nemen kan ff spannend zijn. Werkgeverschap betekent niet alleen extra administratie, maar ook risico’s die je liever zou vermijden. Payroll biedt hiervoor de oplossing.

eenvoudig

Jou ontzorgen is onze doelstellingmissie. Zo nemen wij je met alle plezier bijvoorbeeld de urenverwerking, verloning en wettelijke verplichtingen uit handen. Op die manier blijft het ondernemen voor jou eenvoudig en kun je jouw product of dienst de aandacht blijven geven die het verdient.

samen_naar _oplossing

zonder gedoe

Een zieke werknemer brengt vaak extra werk met zich mee. Op de werkvloer kom je iemand tekort, je hebt te maken met dubbele kosten, de bedrijfsarts moet op de hoogte worden gesteld, er moeten contactmomenten worden ingepland, je moet voldoen aan de Wet verbetering poortwachter… Om nog maar te zwijgen over een mogelijk re-integratietraject. En dit alles naast je normale werkzaamheden. Wat een gedoe! Bij ons kan dit anders: we nemen al deze zorgen graag van je over.

meer weten?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

onze speerpunten

snel

De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. Aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. Daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen.

toegewijd

Onze nieuwsgierigheid maakt dat we graag onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw bedrijf en op welk gebied we jou het beste kunnen ondersteunen. We zetten graag die extra stap, zodat jij 100% tevreden bent en we van  een duurzame samenwerking kunnen genieten.

accuraat

We zorgen altijd voor heldere communicatie en accurate informatie. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komt niemand voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

flexibel

We verzorgen met plezier flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres.

focus

In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. We kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.

ijzersterk

voor als je ff extra kracht nodig hebt…

Een betrouwbare partner inschakelen die het personeel verzorgt, scheelt dagelijks een hoop stress en tijd. Samen staan we ijzersterk!

coördineren

We stemmen aanvragen af met kandidaten en zorgen voor een optimale procescoördinatie, zodat je zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met randzaken.

eenvoudig

Er is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Improviseren en oplossingsgericht denken zitten in ons bloed. Met onze unieke ‘net ff meer’-service, houden we de uitdagingen van het ondernemerschap leuk en eenvoudig.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!