Levi Saarloos

Matchmaking Therapist bij Staffice

over

Als intercedent kan ik mij gaan focussen om een verbinding te bewerkstelligen tussen kandidaat en klant. Door mijn huidige werkervaring in de sales gecombineerd met mijn ervaring in de logistiek kan ik de juiste matchmaker zijn voor al onze relaties.

Met Staffice ben ik al enige jaren bekend door de samenwerking die zij hadden met mijn vorige werkgever en dit heeft mij doen besluiten om voor dit leuke bedrijf te werken. Het team is altijd druk bezig om veel werk te verzetten zonder het detail van werkgeluk uit het oog te verliezen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd? De sportschool, golfbaan en het voetbalveld staan vaak in mijn agenda. Bewegen is voor mij een sleutel tot succes, maar uiteraard relaxen op een terras of in een restaurant kan je mij ook bellen! Na werktijd wachten er altijd thuis 1 vriendin, 1 dochtertje en 3 katten op mij.

contact

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning in de flexibele schil van jouw organisatie of hulp nodig hebt bij het vervullen van de openstaande posities, het team van Staffice staat altijd voor je klaar.

Indien je graag meer informatie wenst, laat het mij dan weten. Ik kom graag even langs voor een eerste gesprek, waarbij ik je uitgebreider kan informeren over onze diensten, onder het genot van een kop koffie.

naar kennisbank

businessuser
usergroup

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!