flexibiliteit

Een duurzaam goede dienstverlening vraagt om een gesmeerd bedrijfsproces. Vaak komt dit aan op een flexibele opstelling van zowel ondernemer als medewerkers. Dit is echter niet altijd haalbaar of vanzelfsprekend. We helpen je daarom graag aan een flexpool, waarmee je tijdelijk personeel kunt inschakelen. Zo overbrug je zorgeloos elk piekmoment of -seizoen.

uitzendbureau_staffice
doeners opbouw staffice

functies

Wij verzorgen flexibele medewerkers voor diverse sectoren en functies. Denk aan personeel voor evenementen, logistiek, transport, productie, horeca en meer. Met de uiteenlopende talenten in onze database, hebben we binnen no time de perfecte kandidaat gevonden voor jouw bedrijf.

net ff meer...

Naast de basisdienstverlening bieden wij aanvullende services. Denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van PBM, begeleiding op de werkvloer, spoeddienst enzovoorts. Wij ontzorgen jullie teamleiders graag. Want hoe fijn is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? Aanvulling met inhouse-service is ook mogelijk.

op en afbouw medewerkers

Onze kernwaarden

Mensen voorop

Iedereen is gelijk, punt.

Wij vinden dat menselijke interactie de basis is voor een goede samenwerking en het behalen van succes. Bij staffice nemen we de tijd om de persoon achter de vraag te leren kennen, alleen zo kunnen wij bouwen aan een langdurige samenwerking. We zeggen dus altijd “people first”.

Transparant

Geen dubbele bodems, geen addertjes onder het gras.

Bij Staffice zijn we als een glazen huis. We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Doeners

Niet lullen maar poetsen

Stilzitten doen wij niet. We houden ervan om actie te ondernemen en problemen op te lossen. Geen lange vergaderingen of eindeloze rapporten, maar snel schakelen en oplossingen bieden die jou verder helpen.

Zorgvuldig

Kloppend is de basis.

Wij staan voor kwaliteit zonder compromissen en werken met oog voor detail, want alleen dan kunnen we écht trots zijn op ons werk.

Afspraak=afspraak

Geen flauwekul of onzin.

We komen niet aan met smoesjes. Als we een deadline of afspraak maken, dan houden we ons eraan. Dat is hoe we zaken doen. Wel zo eerlijk.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? Voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

X

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!