Uitzenden

flexibiliteit

Een duurzaam goede dienstverlening vraagt om een gesmeerd bedrijfsproces. Vaak komt dit aan op een flexibele opstelling van zowel ondernemer als medewerkers. Dit is echter niet altijd haalbaar of vanzelfsprekend. We helpen je daarom graag aan een flexpool, waarmee je tijdelijk personeel kunt inschakelen. Zo overbrug je zorgeloos elk piekmoment of -seizoen.

uitzendbureau_staffice
doeners opbouw staffice

functies

Wij verzorgen flexibele medewerkers voor diverse sectoren en functies. Denk aan personeel voor evenementen, logistiek, transport, productie, horeca en meer. Met de uiteenlopende talenten in onze database, hebben we binnen no time de perfecte kandidaat gevonden voor jouw bedrijf.

net ff meer...

Naast de basisdienstverlening bieden wij aanvullende services. Denk daarbij aan een rondleiding op de werklocatie, werkinstructies, het verstrekken van PBM, begeleiding op de werkvloer, spoeddienst enzovoorts. Wij ontzorgen jullie teamleiders graag. Want hoe fijn is het wanneer een werknemer op zijn eerste dag precies weet wat er van hem verwacht wordt? Aanvulling met inhouse-service is ook mogelijk.

op en afbouw medewerkers

onze speerpunten

snel

De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. Aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. Daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen.

toegewijd

Onze nieuwsgierigheid maakt dat we graag onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw bedrijf en op welk gebied we jou het beste kunnen ondersteunen. We zetten graag die extra stap, zodat jij 100% tevreden bent en we van  een duurzame samenwerking kunnen genieten.

accuraat

We zorgen altijd voor heldere communicatie en accurate informatie. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komt niemand voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

flexibel

We verzorgen met plezier flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij ons aan het juiste adres.

focus

In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. We kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.

ijzersterk

voor als je ff extra kracht nodig hebt…

Een betrouwbare partner inschakelen die het personeel verzorgt, scheelt dagelijks een hoop stress en tijd. Samen staan we ijzersterk!

coördineren

We stemmen aanvragen af met kandidaten en zorgen voor een optimale procescoördinatie, zodat je zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met randzaken.

eenvoudig

Er is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Improviseren en oplossingsgericht denken zitten in ons bloed. Met onze unieke ‘net ff meer’-service, houden we de uitdagingen van het ondernemerschap leuk en eenvoudig.

envelope

blijf op de hoogte!

wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen? voer je mailadres in en ontvang de laatste vacatures, nieuws en arbeidsweetjes.

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

Terugbelverzoek

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!